Top 3 cele mai căutate cursuri acreditate de fotografie!

Imortalizarea momentelor magice din viața noastră nu trebuie să ne scape printre degete, pentru asta ne vine în ajutor fotografia. 

Obișnuim să fotografiem totul în jurul nostru, atât cu telefonul, cât și cu aparatul foto. Facem lucrul acesta, parcă dintr-o foame permanentă de a nu uita momentele frumoase din viața noastră.  

Cred că un curs de fotografie ar trebui să fie o necesitate în toate programele educaționale, deoarece te face să vezi lumea, în loc să o privești ” (-Anonim)

The right job a realizat un top a celor mai căutate cursuri de fotogafie acreditate din România. Aceste cursuri  sunt recomandate în special persoanelor care doresc să înceapă o carieră în domeniu sau pasionaților de fotografie. Doritorii au ocazia să învețe de la fotografi profesioniști lucruri interesante și folositoare, atât despre tehnica fotografică, cât și despre arta fotografică.

În urma absolvirii unui curs acreditat, cursantul obține o diplomă acreditată cu care poate profesa ca fotograf atât la nivel național, cât și internațional

1. Cursul de fotografie la atelierele ILBAH

Conform Ateliereleilbah, în numai doua luni de curs, vei trece de la istoria fotografiei si principiile de functionare ale aparatului de fotografiat, la studiul imaginii si a luminii, ajungand ca pana la final sa poti realiza cu usurinta poze profesionale. Fie ca este vorba despre fotografie de portret sau natura, fotografie de studio, fotografie de eveniment, fotografie de produs sau chiar fashion. Practica o vei face in studio dotat cu întreaga aparatură si tehnica necesara pentru o experienta cat mai placută si completă în învățare.

2. De asemenea, în topul celor mai căutate cursuri de fotografie acreditate intră și cursurile de la DallesGO.

Potrivit DallesGO, cursanții au la dispoziție 12 saptamani in care pot să își exerseze abilitatile și să iși pună in aplicare ideile și talentul într-un context profesional, beneficind de cele mai performante echipamente de iluminat. 

”Cursul descrie un univers pasionant, cel al imaginii si al felului în care se construieste ea, fiind un exercitiu continuu de surprindere a cadrului perfect”, subliniază DallesGo.

Cursul este acreditat de către Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, iar studenții beneficiază de reducere. 

3. Curs foto acreditat, organizat de către F64 Studio

Cursul este recomandat doar utilizatorilor de aparate cu obiective interschimbabile, deci DSLR, SLT (Sony) sau mirrorless. Există un suport de curs de dimensiuni semnificative, optimizat atât pentru citirea pe tabletă cât şi computer. Diploma se obţine în urma unui examen susţinut cu o comisie ANC.

Cursul este ghidat de către Radu Grozescu, fotograf profesionist, care în zona de fotografie comercială este specializat în fotografii de prezentare pentru companii. Portrete, fotografie de arhitecturătehnologie, fotografie industrială, fotografii de produseturism, evenimente, sunt tipurile de fotografii pe care acesta le surprinde. 

Cu 6 ani înaintea exploziei aparatelor digitale, acesta a devenit fotograf independent şi a lucrat ca fotograf profesionist pentru clienţi comerciali şi pentru reviste.

 

Andreea Bârsan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *