Speakerii de anul acesta de la Conferința THE WOMAN Leaders of Change

Sursa foto: The Woman

   

     Conferința THE WOMAN de anul acesta va avea loc în data de 28 martie 2019, la Wonderland Resort iar tema abordată este Leaders of a change. Irina Rimes, cântăreț și compozitor, Dite Dinez, jurnalist, Christine Van Loo, atletul campion american, singura campioană națională şapte ani la rând în acro-gimnastică și Dr. Nevin Çolak Senior Vice-Președinte la Turkish Airlines vor lua parte în calitate de spreakeri. Vor vorbi despre experiențele și schimbările care le-au transformat viața.

    Printre speakerii de anul acesta se numără și Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria și Grecia și Alina Dumitru, General Manager Zepter International România. 

Sursa foto: The Woman

 

Gala premiilor The Woman are ca scop recunoașterea meritelor femeilor implicate în comunitate. Categoriile premiate anul acesta sunt: Lifetime Career Award, Game Changer Award, Education Award, Millennial Leader Award, Difference Maker Award.

Despre revista THE WOMAN

Revista și-a început activitatea în anul 2012 iar scopul principal este de a promova educația la cel mai înalt nivel prin femeile lider. THE WOMAN își propune să transforme idei și visuri în acțiuni concrete având la bază 3 caracteristici: empowerement, connection și action. Prin intermediul THE WOMAN veți cunoaște femei care ocupă poziții importante în diverse domenii de activitate, care se implică în comunitate și sunt dispuse să dea mai departe din experiența pe care au acumulat-o. Un adevărat lider știe să formeze la rândul său alți lideri de succes și vede schimbările ca pe un prilej de a evolua.

Vă puteți înscrie la conferință pe site-ul oficial THE WOMAN. Găsiți formularul și aici.

Realizat de Iulia Magyari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *